Hur hittar man stöd efter cancern?

Hur skulle det kännas att få tillbaka energi och kontrollen av ditt liv efter cancern?
När tiden efter cancerbehandlingarna som skulle bli de lyckligaste visar sig vara de tuffaste är det lätt att tappa fotfästet. Du är inte ensam om den känslan. De flesta upplever en tomhet och börjar först då förstå vad de varit med om. Det är många upplevelser som behöver bearbetas och de flesta är på det […]

Stress till Styrka – specialerbjudande t o m december 2019

Jag har en nyhet och erbjudande som jag släpper den 1 oktober men kan inte riktigt hålla mig till dess. Det är med glädje jag kan öppna upp för nya klienter under oktober fram till december. Om du känner igen dig i beskrivningen kan detta vara något för dig.    Har du fastnat i […]

Vad är lycka!

Hur en stark dröm kan påverka dig!
Jag vaknade ur en dröm för många år sedan med en fråga klingande i huvudet, vad är lycka? Tro det eller ej men jag hade fått svar på den frågan i drömmen genom en dramatisk upplevelse.  Jag återberättar i korta drag: Jag befinner mig någonstans i Italien kanske hundra år tillbaka i tiden. Det är […]

Medvetenhet och helheten

Hur kan vi bli mer medvetna?
Idag reflekterar jag över helheten och avsaknad av en djupare medvetenhet. Jag slås ofta av hur fragmentariskt livet är för många och hur vi sätter in korta insatser och tror att de ska få oss att ändra våra liv; bli stressfria, lyckliga etc. De snabba kvick fix som alla är ute efter blir aldrig bestående. […]

Sätta fokus

Om vikten att strukturera och fokusera
Det har varit ett uppehåll i mitt bloggande, man kan säga att mitt fokus försvann när både hemsida och bloggen havererade för något år sedan. Nu har jag återigen lagt ut en ny kompass och fokus på vad jag vill åstadkomma med min blogg, och det är att dela med mig av mina tankar och […]

Vad en hund kan lära oss

Morgonens reflektion om Mindful Living
En hund kan gå samma promenad varje morgon och ändå upptäcka något nytt varje dag, nya dofter, möten och hundar. Det är alltid samma nyfikenhet och framåtanda. Jag vill skicka med en tanke till dig nästa gång du förflyttar dig från A till B, vare sig du ska till jobbet, gå och handla eller promenera […]

Att vara där du är

Morgonens reflektion om Mindful Living
Morgonens korta reflektion över Mindful Living – Att vara där du är! Vår förmåga att tänka framåt och bakåt hjälper oss enormt i vardagen samtidigt kan för mycket av det leda till långvarig stress. På morgonens hundpromenad stötte vi på en liten ekorre som ännu inte lärt sig att vara rädd, en häger som njöt […]

Att hantera motgångar

Mindful Living - min bonus till dig
Jag tror att motgångar gör oss starkare även om vi kommer ut lite kantstötta på andra sidan. Det får oss att fokusera på vad som är viktigt och släppa det mindre viktiga. Det sker dock inte utan ett pris; i kraft, energi, fysiskt, mentalt och många gånger ekonomiskt. Att då kunna ha verktyg att falla […]