Stress till Styrka – specialerbjudande t o m december 2019

Jag har en nyhet och erbjudande som jag släpper den 1 oktober men kan inte riktigt hålla mig till dess. Det är med glädje jag kan öppna upp för nya klienter under oktober fram till december.

Om du känner igen dig i beskrivningen kan detta vara något för dig.

 

 Har du fastnat i ett stressbeteende som du inte vet hur du ska kunna ta dig ur?

 Upplever du att kraven är större än dina resurser?

 Har du svårt att få vardagen att fungera?

 Vill du få in mer energi i ditt liv?

Stress till Styrka är ett unikt 5-stegsprogram. Syftet med programmet är att inventera dina blockeringar och utmaningar i livet och omvandla dem till dina styrkor.

Du får i detta specialerbjudande programmet personifierat utifrån dina behov och coachas att uppnå en större medvetenhet om vad som triggar dig och en högre självinsikt. Vi jobbar med att lösa upp blockeringar och negativa tankespiraler samt skapar nya vanor för att du ska få en hållbarare vardag.

Specialerbjudandet innehåller fem coachtimmar som du har sex månader på dig att utnyttja från det datum du tecknar dig. Jag rekommenderar dock att du bokar in dem med 1-2 veckors mellanrum för att utnyttja momentum.

Ta tillfället att ge dig själv privat coaching denna höst och vinter. Jag tar in ett begränsat antal nya klienter för att kunna ge dig full uppmärksamhet.

Detta är ett engångserbjudande för att fira att jag i januari startar upp en nylansering av 5-stegsprogrammet Stress till Styrka i större skala med gruppcoaching, webbkurs online och workshops runtom i Sverige och några utomlands.

Din förmånliga investering i detta specialerbjudande av 5-stegsprogrammet innebär fem coachtillfällen i ett individbaserat upplägg för endast 5 975 kr för privatpersoner. För företag tillkommer moms.

Ser framemot att se vad jag kan hjälpa dig med.

Allt gott!

Fia Hobbs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *