Sätta fokus

Om vikten att strukturera och fokusera

Det har varit ett uppehåll i mitt bloggande, man kan säga att mitt fokus försvann när både hemsida och bloggen havererade för något år sedan. Nu har jag återigen lagt ut en ny kompass och fokus på vad jag vill åstadkomma med min blogg, och det är att dela med mig av mina tankar och reflektioner om livet i stort och smått.

Och det är just fokus som jag vill prata om idag för utan det så famlar vi fram och undrar sedan varför vi inte når dit vi vill. Mitt fokus har blivit klarare i år efter att ha haft några år med sjukdom i familjen och dödsfall som tagit både kraft och tid.

Hur ser det ut för dig? Sätter du fokus på vad du vill åstadkomma varje dag? Jag skickar med en kort video med mina tankar om detta.

Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *