Hur hittar man stöd efter cancern?

Hur skulle det kännas att få tillbaka energi och kontrollen av ditt liv efter cancern?

När tiden efter cancerbehandlingarna som skulle bli de lyckligaste visar sig vara de tuffaste är det lätt att tappa fotfästet. Du är inte ensam om den känslan. De flesta upplever en tomhet och börjar först då förstå vad de varit med om. Det är många upplevelser som behöver bearbetas och de flesta är på det känslomässiga och mentala planet förutom det fysiska planet där kroppen håller på att läka.

Det är lätt att känna sig vilsen och inte riktigt veta var man kan vända sig, om man kan träna, vad man bör äta med den mängd av råd som finns och hur man kan få hjälp eventuell oro och ångest när det gäller återfall. Hjälpen kan finnas närmare än du tror.

Med stöd av den forskning som finns när det gäller återhämtning efter cancerbehandlingar har jag satt ihop en onlinekurs som tar upp de frågor jag fått från klienter under årens lopp. Du får stöd under 9 veckor i samband med kursen och vi träffas en gång i veckan över nätet genom gruppcoaching. Kursen inkluderar ett mindfulness baserat cancer recovery program och som ytterligare bonus förutom grupp coaching får du tillgång till meditationsgrupp två gånger i månaden som sker i sluten grupp på nätet.

Du kommer få hjälp med

  • Oro och ångest
  • Hitta kraft och energi
  • Lära dig avspänning
  • Specifik träning som bygger upp dig
  • Hantera negativa tankespiraler
  • Lära dig mindfulness och meditation
  • Skapa din egen hälsoplan
  • Få med dig ljudfiler och video som verktyg

Att hitta tillbaka till sig själv efter cancerbehandling behöver inte vara svårt och tufft om du har rätt verktyg och stöd. Välkommen att höra av dig för att se om jag kan hjälpa dig vidare. Nästa kurs startar upp 23 januari och sker online med gruppcoaching under 9 veckor.

Allt gott!

Fia Hobbs

www.fiahobbs.com

www.stresstostrength.se

4/2 på Världscancerdagen släpps boken Reflections som e-bok, A Story of Hope, Healing, Facing Fears and Finding Purpose. Jag har släppt en arbetsbok som bonus och som kan laddas ner genom denna länk.

https://arcadiafriskvaard.simplero.com/page/135242

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *