Stress till Styrka

5 stegs-program i stresshantering

Stress till Styrka

Stress till Styrka – Ledarstöd

Stress till Styrka hjälper dig som är ledare och behöver ha stöd med de utmaningar du står inför. Även för dig som arbetar inom HR och möter människor med oro inför omställning.

De är ett program jag utvecklat under mina drygt 30 år inom området för stresshantering. Det består av beprövade metoder som skräddarsys för att passa dina behov.  Det individanpassade programmet erbjuds på olika nivåer där Du väljer den nivå som passar dig bäst.

Det handlar om fysisk, mental och känslomässig stress och är för dig som:

 • står inför utmaningar inom arbetsliv eller privatliv
 • för dig som möter människor med oro inför omställningar
 • som själv har alltför många järn i elden
 • behöver arbeta med gränssättning
 • dras i olika riktningar, både på jobbet och hemma
 • inte har tid med stresshantering med andra ord

Här kommer jag in med nya perspektiv och skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Omställningar

Vilka omställningar har skett i företaget senaste tiden och har du på ett personligt plan hunnit med att ställa om dig själv? Jag hjälper dig med den personliga omställningen genom 5-stegs programmet som går på djupet med fysisk, mental och känslomässig stress. Dessutom som bonus får du tillgång till Stress to Strength Studio Online under hela våren 2021.

Stress till Styrka är ett unikt 5-stegs program där vi inventerar blockeringar och utmaningar i livet och omvandlar dem till styrkor samt går på djupet med stress och hittar varaktiga lösningar.

Du kommer under processen bli medveten om orsaker till vad som drar igång ett stresspåslag och få kunskap om hur du hanterar det och hur du får till varaktiga vanor. Tillsammans utforskar vi helheten och hur vi integrerar det fysiska, mentala, emotionella planet. Detta kommer hjälpa dig i din roll som ledare när du ska hantera krissituationer och omställningar.

Artikel om stresshantering i Brainz Magazine De 5 grundläggande stegen för en hållbar stresshantering

 

Praktisk info om Stress till Styrka coaching

Stress till Styrka 5 stegs-program genomförs med Dig i fokus och tillsammans lägger vi upp en plan. Vi ses över zoom eller telefon.

Boka upp ett utforskande samtal med mig för att se vad som passar dig bäst. Som en bonus erbjuder jag tillgång till träning online med fyra pass i veckan. Träningspassen består av mjuk lugn qigongträning samt ett mera fysiskt styrkepass och meditation. För att se exakt vad som ingår kan du kika på Stress to Strength Studio Online.

Det finns tre olika nivåer inom Stress till Styrka programmet och just är det enbart individuell coaching som erbjuds.

 1. Individuell coaching 1 månad
 2. Individuell coaching Stress till Styrka 3 eller 6 månaders programmet
 3. VIP coaching för dig som är i behov av mer back upp och jag tar endast emot 4 VIP varje år.

Kontakta mig för ett samtal för att se vad som passar dina förutsättningar och utmaningar.

 

Pris

Paketerbjudande erbjuds på tre olika prisnivåer beroende på vad du behöver. Be om offert.

 

Stress till Styrka

Steg 1 Medvetenhet

Första steget handlar om Medvetenhet på fyra nivåer. Som förberedelse inför steg 1 behöver du fundera på dessa frågor:

 • Var står jag nu?
 • Vad vill jag ändra?
 • Vad vill jag uppnå?
 • Varför?

Andra viktiga frågor att ta med i beaktning är vilka lärdomar har du med dig i bagaget och vad som fört dig dit du är idag? Mycket av vad vi gör sker med autopiloten påkopplad utan djupare funderingar.

Välkommen att kontakta mig för mer information och ett samtal för att se om det är rätt för dig.

Jag vill veta mer

Om mig

Jag är VD och drivande kraft bakom Arcadia FriskVård AB och har under drygt 30 år arbetat med stresshantering utomlands och i Sverige. Här hemma har jag jobbat med myndigheter som Skatteverket men också banker, större företag,  sjukhuspersonal och privat coaching.

De verktyg jag arbetar med inom mental träning är Neuro Lingvistisk programmering NLP, Kognitiv beteendeterapi KBT, samt Motiverande samtal, MI och Mindfulness. Vid fysisk rehabilitering använder jag mig av qigong och är FaR-ledare sedan 2006 (fysisk aktivitet på recept). Som terapeut arbetar jag med en rad behandlingar, allt från akupressur till energimedicin.

Jag har varit med och startat 2 ideella föreningar samt föreläser och kommit ut med 3 böcker.